,,ПАТРИОТСКИТЕ,, ИЗЛАГАЊА НА СИРИЗА !!! ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!

Οξύτατη κριτική δέχτηκε από τον πρέσβη Γ. Αϋφαντή, διπλωματικό σύμβουλο του Α. Τσίπρα,  η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το κείμενο που ετοίμασε για την εξωτερική πολιτική εν όψει συνεδρίου

“…Η περί Τουρκίας διατύπωση των θέσεων της Κ.Ε. είναι κρίσιμη, τόσο για την αξιοπιστία μας όσο και για την ποιότητα της στρατηγικής μας προς ανατροπήν του Μνημονίου. Ταυτόχρονα, συνιστά και παράδειγμα προς αποφυγήν, εξ αιτίας της λαϊκής αποσυσπείρωσης που προκαλεί. Και δεν είναι η μόνη παράγραφος των θέσεων που αποσυσπειρώνει εν δυνάμει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ! Η αναφορά στην περί ΠΓΔΜ παράγραφο, ότι «οι υπάρχουσες μειονότητες είναι απολύτως σεβαστές», είναι εξίσου προβληματική. Εκτιμά η Κ.Ε. εν προκειμένω ότι υπάρχουν μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ μειονότητες; Υπάρχει σήμερα σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; Αντλεί πρωτογενώς η Κ.Ε. τη σχετική πληροφόρηση ή εμπιστεύεται τις σχετικές διαπιστώσεις των εκθέσεων του State Department; Πόσοι εν Ελλάδι (όχι σε Καναδά και Αυστραλία!) έχουν σλαβομακεδονική εθνική συνείδηση, πέρα από τους τροφίμους του αμερικανικού προξενείου της Θεσσαλονίκης; Δεχόμαστε (όπως κάποια ξένα κέντρα πασχίζουν να καθιερώσουν) ότι κάθε δίγλωσσος της Δυτικής Μακεδονικής έχει, εκών άκων, μη-ελληνική εθνική συνείδηση; Πόσους, τέλος, Έλληνες πολίτες (και συντηρητικούς ψηφοφόρους), θύματα του Μνημονίου, συσπειρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά της παραγράφου περί ΠΓΔΜ των θέσεων σε «υπάρχουσες μειονότητες»;….”

MORE SOKOL Τι σκέφτηκα μόλις διάβασα το παραπάνω κείμενο.

Αυτή είναι η προτελευταία παράγραφος ενός κειμένου που υπογράφει ο «σύμβουλος»(!!!) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει ανάγλυφα την πίεση για μετάλλαξη που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική θέση του κ. «συμβούλου» απλά είναι κατάπτυστη.

Θαυμάστε λογική. «…Πόσους, τέλος, Έλληνες πολίτες (και συντηρητικούς ψηφοφόρους), θύματα του Μνημονίου, συσπειρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά της παραγράφου περί ΠΓΔΜ των θέσεων σε «υπάρχουσες μειονότητες»;»

Με απλά Ελληνικά τους λέει δηλαδή : Δεν πρέπει να ενδιαφέρει την αριστερά το δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η λειτουργία της δημοκρατίας  αλλά μόνο τα ψηφαλάκια!!!

και ακάθεκτος συνεχίζει : « Εκτιμά η Κ.Ε. εν προκειμένω ότι υπάρχουν μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ μειονότητες; Υπάρχει σήμερα σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; Αντλεί πρωτογενώς η Κ.Ε. τη σχετική πληροφόρηση ή εμπιστεύεται τις σχετικές διαπιστώσεις των εκθέσεων του State Department

Επίσης σε απλά Ελληνικά τους λέει: Μην ακούτε κανένα. Ούτε Ε.Ε., ούτε ΟΗΕ, ούτε ΔΑΣΕ, ούτε State Department…  Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εθνικές μειονότητες. Αφού αυτή είναι η εθνική θέση και η θέση του Φαήλου, του Βελόπουλου, του Κασιδιάρη, του Άνθιμου, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, των Χρυσαυγητών, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ,της Εκκλησίας και του λοιπού Εθνικιστικού τόξου , εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που πάτε γυμνοί στα αγγούρια;;;;

Και αν τυχόν κανένας «περίεργος» από τις τέως συνιστώσες ή κανένας Νάσος Θεοδωρίδης ή κανένας άλλος εκτός ΣΥΡΙΖΑ του θυμίσει πως υπάρχει και το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό για Έλληνες πολίτες, ο «πατριώτης» σύμβουλος του προέδρου έχει έτοιμη την απάντηση: «Ποιος θέλει να αυτοπροσδιοριστεί;  Πόσοι εν Ελλάδι (όχι σε Καναδά και Αυστραλία!) έχουν σλαβομακεδονική εθνική συνείδηση, πέρα από τους τροφίμους του αμερικανικού προξενείου της Θεσσαλονίκης;»

Θαυμάστε τοποθέτηση, θαυμάστε διαστρέβλωση, λάσπη και ύβρη…

Μέχρι σήμερα οι Εθνικά Μακεδόνες πολίτες της Ελλάδας ήταν για τους δεξιούς «πράκτορες» των  Σκοπίων,  από σήμερα είναι και για τους αριστερούς «πράκτορες» αλλά των Αμερικανών!!!

Να τον χαίρεστε σύντροφοι…. τον σύμβουλο του προέδρου σας…

Και να μην διαμαρτύρεστε για τους Φαήλους, τους Μουρούτηδες και τις μονταζιέρες  αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τις πρακτικές τους ανάμεσα σας….

Κρίμα….

ΜORE SOKOL   9/6/2013 SOLUN

(όλο το άρθρο με την θέση του κ. «πρέσβη» στην ΑΥΓΗ 9/6/2013)

http://www.avgi.gr/article/415151/gia-tin-akurosi-kai-anatropi-tou-mnimoniou

δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Κατηγορίες

Ευχαριστούμε θερμά τους Μακεδόνες οικονομικούς μας μετανάστες σε Αυστραλία, Καναδά και δυτική Ευρώπη, όπως και τους φίλους μας απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την οικονομική στήριξη της έκδοσης της Нова Зора. Благодариме - Μπλαγκοντάριμε


ALPHA BANK

Account 852 00 2101 031390

IBAN: GR47 0140 8520 8520 0210 1031 390

BIC: CRBAGRAA

Μηνιαίες Εκδόσεις

Македонска Ризница
  • ,ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΕΥΧΩΝ
    РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРЕТХОДНИ БРОЕВИ
  • 2016 (147)
  • 2015 (416)
  • 2014 (404)
  • 2013 (377)
  • 2012 (372)
  • 2011 (323)
  • 2010 (202)