ОТКАЖАНА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈАТА ВО СОЛУН ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Солун/Θεσσαλονίκη 4.6.2014

Λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, το κόμμα που εκπροσωπεί τους εθνικά Μακεδόνες, Виножито – Ουράνιο Τόξο, όπως και όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του λιμανιού του Σόλουν/Θεσσαλονίκης. Έγιναν οι κατάλληλες προετοιμασίες, έγινε καθ΄όλες τις οδηγίες των υπευθύνων της αίθουσας η κράτησή της, στάλθηκε πρόσκληση προς όλα τα ΜΜΕ, πρεσβείες, μέλη και φίλους του κινήματος, έφτασε εκείνη η μέρα, πολλοί ταξίδεψαν από μακριά για να παρεβρεθούν στο γεγονός και την τελευταία στιγμή οι υπεύθυνοι, τηλεφωνικά, ενημέρωσαν τους διοργανωτές ότι δε μπορούν να δώσουν την αίθουσα λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών που δεν εκπληρώθηκαν. Η ,,δημοκρατική,, συμπεριφορά προς το Ουράνιο Τόξο που κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής και εκλογικής περιόδου, συνεχίστηκε και μετεκλογικά. Το ,,ευρωπαικότατο,, βαθύ κράτος και παρακράτος έλαμψε και πάλι… Πολύ σωστά σχολίασε προσκαλεσμένος της εκδήλωσης ότι ,,δεν είμαστε η νοτιότερη χώρα της Ευρώπης, αλλά η βορειότερη της Αφρικής,,!!!

Δε θα σχολιάσουμε παραπάνω, αλλά θα παραθέσουμε παρακάτω σχόλιο από το ίντερνετ.

Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα….
Και ενώ υπήρχε η διαβεβαίωση των υπευθύνων του λιμανιού (τηλεφωνική και με
e-mail) ότι όλα βαίνουν καλώς για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του VINOZITО, ενώ οι υπεύθυνοι για την ενημέρωση των δημοσιογράφων κάλυψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να είναι στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης, κατέφτασαν δημοσιογράφοι από Αθήνα, από Θράκη, από Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως «κάποιοι» ζοριζόταν πολύ από την ,,κατάληψη,, του λιμένα της Θεσσαλονίκης από τους εκπρόσωπους του VINOZITO, ίσως να ζοριζόταν πιο πολύ από την ενημέρωση που ήθελαν να κάνουν..ή  να ζορίστηκαν παραπάνω από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών…και έτσι μια ώρα πριν την συνέντευξη, ανακάλυψαν γραφειοκρατικά τερτίπια, έγγραφα, παράβολα, αριθμούς πρωτοκόλλου, αποφάσεις ΔΣ,(απορούμε πως δεν ζήτησαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων αφού ήξεραν πως αποκλείετε να έχουμε….).
Και μας ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να παραχωρήσουν την αίθουσα που μέρες πριν είχαν συμφωνήσει να μας δώσουν!!
Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει….. δυσκολίες, προσκόμματα και τελικά ακύρωση της συνέντευξης τύπου, φίμωση από κανάλια για τις ευρωεκλογές και μετάδοση των σποτ του Τόξου άγρια χαράματα, σε εκατοντάδες εκλογικά τμήματα «ξεχνούσαν» να δίνουν και το ψηφοδέλτιο του «Τόξου». Στο χορό που έγινε στην Έδεσσα πριν λίγες βδομάδες μέχρι «βόμβα» επικαλέστηκαν για να ματαιώσουν ένα γλέντι…
Τυχαία λέτε να είναι όλα αυτά; ΟΧΙ…
Απλά είναι αυτό που λέει ο λαός και το επικαλούνται και οι εθνικά Μακεδόνες για να δείξουν πως αντιλαμβάνονται «οι αρμόδιοι» την λειτουργία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα… « Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα…»
Πρόσφατα σε ένα άρθρο ένας καλός φίλος έγραψε..
«Μόνο ένας μειονοτικός μπορεί να αντιληφθεί την στρεβλή λειτουργία των θεσμών. Γιατί απλά την βιώνει και την υφίσταται..!!».

δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Κατηγορίες

Ευχαριστούμε θερμά τους Μακεδόνες οικονομικούς μας μετανάστες σε Αυστραλία, Καναδά και δυτική Ευρώπη, όπως και τους φίλους μας απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την οικονομική στήριξη της έκδοσης της Нова Зора. Благодариме - Μπλαγκοντάριμε


ALPHA BANK

Account 852 00 2101 031390

IBAN: GR47 0140 8520 8520 0210 1031 390

BIC: CRBAGRAA

Μηνιαίες Εκδόσεις

Македонска Ризница
  • ,ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΕΥΧΩΝ
    РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРЕТХОДНИ БРОЕВИ
  • 2016 (147)
  • 2015 (416)
  • 2014 (404)
  • 2013 (377)
  • 2012 (372)
  • 2011 (323)
  • 2010 (202)